Suomalainen perheyritys Polar Pharma Oy

Polar Pharma Oy on toiminut luontaistuotealan tukku -ja markkinointiyrityksenä jo yli 20 vuotta saman perheen omistuksessa. Tuotteemme valmistetaan korkeatasoisesti puhtaista raaka-aineista käyttäen hyödyksi alan viimeisempiä tutkimuksia. Ravintolisien ja urheiluravinteiden kehittämisessä ja valinnassa meille on ensiarvoisen tärkeää taustalta löytyvä tutkimustieto, turvallisuus ja innovatiivisuus.

Kuvassa Tradamix miesten seksuaaliseen aktiivisuuteen. Patentoidulla Tradamixlla lähes 20 tutkimusjulkaisua.

Liikeideamme on toimia alan edelläkävijänä ja tarjota kliinisesti testattuja ja innovatiivisia luontaistuotteita Suomen markkinoille. Lisäksi markkinoimme kotimaisia laadukkaita, testattuja ja hyväksi todettuja urheilujuomavalmisteita.

Kaikki tuotteemme ovat valmistettu korkeatasoisesti puhtaista raaka-aineista käyttäen hyödyksi alan viimeisempiä tutkimuksia.

Seuraamme aikaamme ja kehitämme markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita. Tuomme markkinoille vain testattuja ja kuluttajien hyväksymiä tuotteita. Tuotteitamme myydään luontaistuotekaupoissa, terveystuotteiden verkkokaupoissa, apteekeissa ja hyvinvarustetuissa marketeissa.

Henkilöstömme on aktiivisesti yhteydessä jälleenmyyjiimme ja toimitamme tuotteemme lääketukkukauppa Tamron kautta jälleenmyyjille, näin voimme taata laadun koko toimintaketjussa aina loppukuluttajalle saakka.

Näiltä sivuilta pääset tuotekohtaisille sivuille yllä olevan valikon kautta.