Propolia Skin and Pads Care Balm 60ml

19,80 €
9,90

Joutuivatko lemmikkisi tassut kovalle koetukselle metsälenkillä tai tekikö katusuola tuhojaan? Vai onko ihossa haava tai kolhun aiheuttama vamma? Nimenä “tassuvoide” “Le Baubaume à Papattes” kuvaa sitä lemmikin ja omistajan luottamussuhdetta, joka on läsnä, kun eläin antaa tassunsa hoidettavaksi.
Talvella lumi, jää ja pakkanen pitävät tassuja koetuksella ja kaupunkikoirilla
katusuola kuivattaa ja kirvelee tassuissa. Propoliksen ja hunajan hyvää tekevät ainesosat hoitavat uskollisen ystäväsi tassuja ja ihoa. Rauhoittavien ja ihon paranemista edesauttavien ominaisuuksien ansiosta hoitobalsami auttaa ihoa korjaantumaan samalla säilyttäen sen joustavuuden...tuloksena terveet tassut, jolla lemmikkisi pääsee taas temmeltämään ilman huolen häivää. Rasvaa tassut hyvissä ajoin ennen lenkille lähtöä ja pyyhi tai huuhtele ne puhtaaksi lenkin jälkeen.

Propoliksen tehtävä on rauhoittaa ja puhdistaa ihoa, jolloin iho pääsee parantumaan nopeammin. Sheavoin aktiiviaineet pehmittävät ja kosteuttavat ihoa pitäen sen joustavana, jolloin se ei pääse enää halkeamaan. Hunajalla on samantyyppisiä korjaavia ominaisuuksia kuin propolikselle. Yhdessä nämä aktiivisesti ihoa hoitavat aineet palauttavat ihon hyvinvoinnin.

• 100 % luonnollista alkuperää olevat ainesosat
• 75% kasviperäisistä ainesosita on luomuviljeltyjä

Käyttöohjeet: Levitä hoidettavalle alueelle rauhoittamaan ja pehmittämään tassuja ja kuivia kohtia iholla. Hiero ihoon ja jätä vaikuttamaan. Älä huuhdo. Toista päivittäin niin kauan kuin on tarpeen.

Raaka-aineet: Butyrospermum parkii butter (Sheabutter)*, Cocos nucifera Oil (Coconut oil), Cera alba (Beeswax), Helianthus annuus seed oil (Sunflower oil), Mel (Honey), Propolis cera, Alcohol, Aqua (Water), Rosmarinus officinalis leaf oil, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol.
*ainesosat luomuviljeltyjä

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Propolia All Hair Type Shampoo 200ml Propolia All Hair Type Shampoo 200ml
10,95 €
Propolia Purifying Skin Care Spray 20ml Propolia Purifying Skin Care Spray 20ml
7,95 €
Propolia Skin Care Powder Ihonhoitojauhe 30g Propolia Skin Care Powder Ihonhoitojauhe 30g
8,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Hart-Sport Energy Sanko 4,5kg
72,90 (1 kg = 16,20 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Propolia eläintuotteet, Etusivu