Nordaid Nuku Hyvin Vahva 1,95mg 30 ml


Nordaid Nuku Hyvin Vahva 1,95mg 30 ml

Tuote on myyty loppuun. Tuotetta on seuraavan kerran saatavilla arviolta viikolla 16/2020

20,50 €
17,90

YHDESSÄ SUIHKAUKSESSA 1,95MG MELATONIINIA

 

RAVINTOLISÄ/KOSTTILLSKOTT

 

30 ML (200 päivän annos)

 

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Paras vaikutus saadaan aikaan kun käytetään yksi suihkaus juuri ennen nukkumaan menoa. Lisäksi melatoniini auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

 

Käyttöohje

Kun tuote otetaan ensimmäistä kertaa (tai pitkään käyttämättä olemisen jälkeen) käyttöön painetaan pumppua voimakkaasti 3-4 kertaa. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Suihkauta kielen alle tai posken sisäpuolelle. Kiinnitä korkki käytön jälkeen ja säilytä pullo pystyasennossa. Jos tuote on käyttämättä pitkään, suutin saattaa tukkeutua. Huuhtele suutin siinä tapauksessa lämpimällä vedellä.

 

Ainesosat:

Puhdistettu vesi, glyseroli (sakeutusaine), sitruunamehun tiiviste, etanoli, melatoniini, steviasta peräisin olevat stevioliglykosidit (makeutusaine), akaasiakumi (emulgointiaine), ksantaanikumi (emulgointiaine), eteeriset öljyt (piparminttu ja appelsiini)

 

Sopii myös vegaaneille. Ei sisällä keinotekoisia väri- eikä makuaineita. Ei sisällä suolaa, eikä hiivaa. Laktoositon, gluteeniton eikä sisällä geenimanipuloituja aineita.

Annostus:

Aikuisille: Yksi suihkaus kielen alle tai posken sisäpinnalle ennen nukkumaan menoa. Yksi suihkaus sisältää 1,95mg melatoniinia.

 

HYÖDYT

  • Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa
  • Nopeavaikutteinen
  • Suusuihke
  • Hyvänmakuinen
  • Riittoisa

HUOM!

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytettävä huoneenlämmössä ja valolta suojassa.

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Hinta
Nordaid Liposomi C 1000mg 30x4ml Nordaid Liposomi C 1000mg 30x4ml
37,90 €
SOS Health Blue Morning vitamiinilaastari SOS Health Blue Morning vitamiinilaastari
7,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa tätä tuoteryhmää: Nordaid

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot