Propolia Purifying Skin Care Spray 20ml

Saatavana

15,90 €
7,95Ranskankielinen sanonta “pense-bête” tarkoittaa “muistuttajaa”, ja “sidettä” Spray on ensiaputuote, jota ajattelemme aina ensimmäisenä, jos eläin loukkaantuu.
Lemmikin iho on vaurioitunut. Mitä teet? Lemmikin loukkaantuessa haavojen puhdistaminen voi olla vaikeaa, jos haavaan pitää koskea käsin. Propolia on kehittänyt täysin luonnollisen puhdistusaineen, jonka voit suihkuttaa suoraan hoidettavaan kohtaan koskettamatta kipeää kohtaa. Suihkeen vahva propolis-tiiviste puhdistaa haavan ja edistää ihon paranemista.
Hunaja rauhoittaa ja korjaa ihoa. Yhdessä ne muodostavat ihon pinnalle 100 % luonnollisen suojaavan kalvon.
Etenkin ulkona liikkuville kissoille usein sattuu ja tapahtuu, minkä seurauksena voi olla viilto- tai pistohaavoja. Myös tappeluiden seurauksena tulleet puremahaavat ovat kissoilla melko yleisiä. Syvät haavat on hyvä hoidattaa eläinlääkärillä, mutta ensiavun voit jo tehdä kotona Propolian tuotteilla. Sekä kissoilla että koirilla on hyvin tavallista, että ne raapivat itseään kutinan takia ja iho haavautuu sen seurauksena. Kutinaa voivat aiheuttaa monenlaiset tekijät, kuten ulkoloiset, erilaiset ympäristötekijät ja jotkin ruoka-aineet ja allergia.

 

Käyttöohjeet: 

Puhdista alue, suihkuta ja anna kuivua tai yhdistä ihonhoitopulverin kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen suojakerroksen vauriokohtaan. Toista käsittely niin usein kuin on tarvetta. Jatkossa voit siirtyä hoitamaan aluetta myös Tassu- ja ihonhoitobalsamilla, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa ennaltaehkäisten sen halkeilua tai kiristelyä.


Ainesosat: Alcohol, Aqua (Water), Propolis cera, Mel (Honey)*, Rosmarinus officinalis leaf oil (Rosemary essential
oil), Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol, Limonene, Linalool
*Luomuviljelty ainesosa

HUOM! Tuote on valmis käytettäväksi. Ulkoiseen käyttöön. Mikäli mahdollista, estä lemmikkiäsi nuolemasta tai nielemästä tuotetta. Älä käytä alle 2 kuukauden ikäisille eläimille. Vältä kosketusta silmiin, limakalvoihin ja sieraimiin. Mikäli esiintyy epätavallisia reaktioita tai haittavaikutuksia, ota välittömästi yhteys eläinlääkäriisi. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Varastoi viileässä.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Propolia All Hair Type Shampoo 200ml Propolia All Hair Type Shampoo 200ml
10,95 €
Propolia Skin and Pads Care Balm 60ml Propolia Skin and Pads Care Balm 60ml
9,90 €
Propolia Skin Care Powder Ihonhoitojauhe 30g Propolia Skin Care Powder Ihonhoitojauhe 30g
8,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Hart-Sport Energy Sanko 4,5kg
72,90 (1 kg = 16,20 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Propolia eläintuotteet, Etusivu