Uusi

Nordaid B-complex suusuihke 30 ml

29,80 €
10,90

Nordaid  B-complex on nopeavaikutteinen suun limakalvoilta imeytyvä ravintolisä.  Se sisältää B-ryhmän vitamiineja, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistävät hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä veren normaalia muodostumista.

 

Sovellus

Käyttöohje

Kun tuote otetaan ensimmäistä kertaa (tai pitkään käyttämättä olemisen jälkeen) käyttöön painetaan pumppua voimakkaasti 3-4 kertaa. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Suihkauta kielen alle tai posken sisäpuolelle. Kiinnitä korkki käytön jälkeen ja säilytä pullo pystyasennossa. Jos tuote on käyttämättä pitkään, suutin saattaa tukkeutua. Huuhtele suutin siinä tapauksessa lämpimällä vedellä.

AINESOSAT:

Puhdistettu vesi, B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi), B3-vitamiini (nikotiiniamidi), B5-vitamiini (D-kalsiumpantotenaatti, B12-vitamiini (metyylikobalamiini), B2-vitamiini (Riboflaviini-5'-natriumfosfaatti),  B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), kaliumsorbaatti, sitruuna, steviaglukosidit, luonnolliset aromit (mentoli ja piparminttu– Mentha spicata).

 

Sopii myös vegaaneille. Ei sisällä keinotekoisia väri- eikä makuaineita. Ei sisällä suolaa, eikä hiivaa. Laktoositon, gluteeniton eikä sisällä geenimanipuloituja aineita.

 

Annostus:

3 suihkausta päivässä sisältää: 5 mg (455%*) B1-vitamiinia; 1 mg (71,4%*) B2-vitamiinia; 5 mg (31%*) B3-vitamiinia; 2 mg (33%*) B5-vitamiinia; 1 mg (71,4%*) B6-vitamiinia; 1200 μg (48 000%*) B12-vitamiinia

 

 

*Suositellun vuorokautisen saannin vertailuarvosta. HUOM! Sisältää B12-vitamiinia turvallisen päivittäisen saannin verran. Tämä on syytä huomioida, mikäli käytössä on muitakin ravintolisiä.

        

200 suihkausta=65 päivän annos        Airless pullo

HUOM! 

Ravintolisä korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Nordaid, Etusivu, Tarjoustuotteet